Mesés gyerekcipő vásárlás egy nepáli kézműves boltban

A gyerekek olyan gyorsan nőnek, hogy nem túlzás azt mondani, szinte két havonta új cipőt kell venni nekik. A kislányomnak épp vadul kerestem egy új szandált, persze csakis online, boltba úgyse jutok el. Sikerült is találnom egy igazán különleges darabot.

Miután leadtam a rendelést, az internet úgy gondolta, megtréfál. Ugyanis egy olyan webshop ugrott elém, amelyről azelőtt még sosem hallottam. Csodálatos, nepáli termékeket forgalmazott. Naná, hogy beléptem az oldalra.

Rögtön egy Buddha szobor jött velem szembe. Szinte hívogatott, vonzott magához. Nem tehettem mást, muszáj volt vennem egyet. Éreztem, hogy sokkal több, mint egy egyszerű szobor. Itt, az oldalon nepalitermekek.com/blogs/blog/buddha-szobrok-jelentesei olvasgatva aztán be is igazolódtak a megérzéseim. A Buddha szobrok különleges erővel bírnak. Megvédenek minket minden rossztól, testi és lelki betegségektől, valamint az egyéb veszélyektől is. Egy Buddha szobrot birtokolni tulajdonképpen kiváltság, tudtam meg innen: nepalitermekek.com/blogs/blog/buddha-szobrok-jelentesei. 

Máris úgy éreztem, hogy a szobor talált rám és nem fordítva. Mintegy 8 fajtájuk létezik, az enyém egy Zambala nevű volt, aki a buddhizmusban a gazdagság istene. Szerencsét és anyagi-szellemi bőséget hoz. Hozzájárul a hosszú élethez, az anyagi biztonsághoz és az intelligencia növeléséhez is. Ez senkinek nem jön rosszul, ugye?

Miközben a nepalitermekek.com/blogs/blog/a-buddhak-jelentesei oldalon olvasgattam, még hálásabb lettem, amiért az enyém lehet ez a kis szobor. Már tudom is, hol lesz a helye! A többi hét Buddha szobor is lenyűgöző, nem mellesleg mindegyik különböző erővel bír, az élet más-más területein lehet a segítségünkre.

Így adódott, hogy nem csak egy gyerek szandált rendeltem, de egy Buddha szobrot is! Ráadásul épp egyszerre szállították ki őket. A kislányom nagyon örült a szandálnak, a férjem kevésbé annak, hogy már megint sokat költöttem.