Lábfájás a cipőboltban, majd nyugtató talpmasszázs

Tömegiszony és rohangálás

Nekem a bevásárlás mindig is ezt a két szót egyesítette: tömegiszony és rohangálás. Legkisebb unokaöcsém szintén utál bevásárló központokba járni. A család ezek fényében jó ötletnek gondolta, hogy akkor mi ketten menjünk el gyerekcipőt venni Jancsinak, hiszen mindketten úgyis utálunk bevásárolni, legalább hamar lezavarjuk.

A sok rohangálás és stressz előbb-utóbb fájdalmakhoz vezet

Mi Jancsival kevésbé repestünk az ötlettől, de nagy kelletlenül elballagtunk a plázába. A negyedik meddő cipőbolti látogatásunk után kezdett elhagyni minket a remény. Baromira fájt már a lábunk a rohangászástól. Feszültek lettünk és a gyerekcipők tömkelege közül nem találtunk nekünk tetsző darabot. Végül Jancsi felsóhajtva azt mondta, hogy ha a következő boltban lesz végre egy jó cipő, akkor utána menjünk el egy talpmasszázsra, mert leesik a lába a helyéről. Na ezen rögtön felbuzdultam és foglaltam is időpontot egy thai masszázsra. A talpmasszázs is választható volt náluk, és ennek mindketten nagyon örültünk, főleg a fájós talpaink hálálták meg. A sok rohangálás és stressz előbb-utóbb fájdalmakhoz vezet, de egy masszázs segíthet. Ne hagyjuk, hogy a testünk egészsége és kényelme legyen mindig az utolsó a sorban.

Miután lerohantunk a mozgólépcsők és boltok erdején át az utcára, már csak át kellett szaladni a Király utcába. A talpmasszázs náluk nagyon kedvező áron volt elérhető, a 30 perces masszázsért csak 4720 Ft-ot kellett fizetnünk fejenként. Először szép gyengéden átmasszírozták a lábunkat, utána a görcsös részeket is megdolgozták. Mivel mindketten csiklandósak vagyunk Jancsival, így az elején kicsit nevethetnékünk volt, de aztán ellazultunk.

A talpunk is számít, ő cipel minket

A talpunkon eddig is tudtam, hogy sok sz idegvégződés, de nem gondoltam volna, hogy egy masszázstól teljesen el tudunk lazulni és elszáll belőlünk a feszültség a végére. Jancsi is és én is olyan jót aludtunk utána otthon, hogy csak na, mivel a talpmasszázs jól hat az idegrendszerre, a mentális terheket segít eloszlatni vagy gyengíteni, és jót tesz a keringésnek. Mivel a természetgyógyászat sokszor segít rajtam, így ez is jó választás volt, hogy meg tudjunk nyugodni az üzletek közti loholás után.

Párosan is jó a masszázs

Mivel nagyon jó élmény volt, így gondoltam meglepem Jancsi szüleit is egy páros masszázzsal, és foglaltam is nekik időpontot a Síp utcában lévő szalonba. A csodás thai masszázs egy párnak elérhető áron, 14.320 Ft, a most aktuális kedvezményekkel. Mivel úgysem adtam még nekik karácsonyi ajándékot, gondoltam meglepem őket egy nagy relaxálással, így az ünnepek után. Egypáros szobában, egymás mellett lazulhatnak kicsit, a gyerekek nélkül. ráadásul a masszázs is szinkronban történik, így mindenki egyszerre lazulhat el.

Nem, nem fog fájni a thai masszázs

A thai masszázs pedig nem kell, hogy fájdalmas legyen, én azóta is beugrok hozzájuk egy-egy rohanós napon. Egy óra nyak- váll- vagy talpmasszázs belefér a hétköznapi futkorászásba. A 60 perces talpmasszás végén ráadásul 10 percig nyak- és fej- és vállmasszázzsal jutunk el a totál nyugiba. Utána könnyen alszom el, és jót tesz a szív- és érrendszeri problémáknak is, így azóta a nagyszüleimet is buzdítom rá, hogy próbálják ki a thai masszázst. A nagyimnak egyébként is problémás a nyaka, így ő már el is csábult egyszer, és csak dicsérte, hogy azóta nem fáj neki a sok olvasás után.