Időben gondoskodj a gumiabroncsokról!

Ez egy olyan nap volt, ami a többi. Reggeltől estig pörgés, rohanás, millió dolog elintézése és még sorolhatnám. Szülőknek pedig ezt nem is kell elmesélnem, hogy milyen nehéz néha ezeket úgy megoldani, hogy közben egy kisgyerek lóg a nyakukon. Néha szó szerint is.

A kisfiam festékkel leöntötte a kedvenc kis cipőjét, így aztán az volt a harci feladat, hogy egy ugyanilyet, vagy legalább 99 százalékban hasonlót szerezzünk neki. Ez kissé nehézkes volt úgy, hogy a kocsim épp a szerelőnél volt, hogy felszerelje az új nyári gumikat az autóra.

nyári gumi akció árak oldalon a gumidiszkont.hu weboldalon rengeteg gumi közül lehet válogatni. Én is itt néztem körbe, és a sok hasznos információnak és a jó áraknak köszönhetően meg is rendeltem a gumikat a kocsimra. Ezt csak interneten lehet megtenni, telefonon csak érdeklődni és informálódni lehet, tehát úgy csak felvilágosítást lehet kérni. Ez azért jó, mert a kínálat az oldalon tíz percenként frissül, így mindig a valós készletet lehet látni. Ha pedig készleten lévőt rendelsz és a rendelésedet még 12 óra előtt adod le, akkor lehet, hogy akár már másnap meg is kapod őket, de azt azért figyelembe kell venni, hogy a főszezonban ezt eltolódhat, és lehet, hogy 4 vagy 5 napot is igénybe vesz, mire ki tudják szállítani. De ha neked kényelmesebb, személyesen is át tudod őket venni, köszönhetően annak, hogy vannak átvételi pontok.

Szerencsére én még épp időben gondoskodtam akkor az abroncsokról, nem utolsó pillanatban jutott eszembe, így aztán pont időre kész is lettek. Vagyis nem főszezonban kezdtem neki, már amikor bejött a jó idő, akkor gondoskodtam róla. A cipőt is nagy nehezen beszereztük a fiamnak, de tény, hogy nem volt könnyű. Mindig úgy válogat, általában a harmadik vagy negyedik boltban sikerül megtalálni azt a cipőt, ami megtetszik neki és ténylegesen hajlandó is felvenni.