Hogyan került szóba a lángvágás egy cipőbolt gyerek részlegén

A két kisgyermekemmel mostanság viszonylag sűrűn kell cipőboltba menni, mert nagyon gyorsan nő a lábuk. Pár hónapja voltunk utoljára, és most a napokban megint menni kellett. A cipőbolt gyerek részlegén a szülők sokszor szóba elegyednek.

Így hallottam meg a múltkor, ahogyan egy másik apuka lángvágásról beszélt. Nem bírtam ki, hogy ne szóljak bele, és hívjam fel a figyelmét az Acélpartner nevű cégre.

Az Acélpartner egy 1999 óta működő budapesti cég, akik főként lemezek vágásával foglalkozik, beleértve a lángvágást és a plazmavágást is. Az illető érdeklődni kezdett, ezért megadtam neki az acelpartner.hu/langvagas linket, ahol minden információt megtalál a lángvágás részleteiről.

De mik is ezek a részletek?

5-350 mm vastagságig, valamint 4000 x 12000 mm táblaméretig vállalnak általános rendeltetésű szerkezeti acélok, illetve enyhén ötvözött acélok vágását. Ezt alapvetően három lángvágó géppel teszik, ezek CNC vezérlésű, magas minőségű gépek, amelyek alkalmazkodásuknak köszönhetően gyors idő alatt tudnak dolgozni. Ezen felül a vágási felület is szép marad még a vastagabb lemezek esetén is, ezt tapasztalatból is tudom mondani.

Sőt, még meg is tisztítják a felületet a szemcseszórás előtt, ami szintén hozzájárul a minőségi munkához. A szabvány előírásainak megfelelő vágási pontosság nagyon erősen a cég mellett szóló érv.

Úgy néztem, hogy sikerült is meggyőzni a férfit a cipőboltban, fel is írtam neki a címet, vagyis az acelpartner.hu/langvagas linket, hogy otthon is rá tudjanak keresni a cég szolgáltatásaira.

Ne feledjétek, ha lángvágásról van szó, akkor az Acélpartnert érdemes választani, és ha erről a szolgáltatásról többet szeretnétek megtudni, akkor a részleteket az acelpartner.hu/langvagas aloldalon tudjátok megtekinteni.