Házi-Halloween buli a tökéletes pólókban

A nyári szünet óta kisiskolás gyerekeim izgatottan tervezték a halloween témájú bulijukat. A hétévesem természetesen Elza volt a Jégvarázsból (valaki tudja, mikor fog lejárni ez a lemez?), a tíz éves fiam pedig ijesztő bohócként szerette volna rémisztgetni a partira érkezőket. Nagyon szeretek alkotni és kézzel készíteni tárgyakat, főleg a gyerekeim társaságában, ezért úgy döntöttünk, otthon készítjük el a jelmezeket az őszi szünet alatt. Tanárként abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy egyszerre töltöm a szünidőt a gyermekeimmel. A jelmezek sok-sok nevetés kíséretében remekül sikerültek, csak azzal nem számoltam, hogy a kisfiamnak nincs a bohócruhájához illő cipője.

Költséghatékony megoldást keresve nem szerettem volna olyan lábbelit választani, amit életében egyszer vesz majd fel. Sikerült ezzel kapcsolatban őt is meggyőznöm, és az első cipőboltban találtunk egy félcipőt, ami kényelmes, beleillik egy bohóc öltözékébe és még a fiamnak is tetszik.

A boltból hazafelé menet döbbentem rá, hogy a sok tennivaló közepette elfelejtettem magamnak és a férjemnek jelmezt készíteni. Pörgettem a gondolatokat a fejemben, maradt esetleg otthon egy már nem használt lepedő az ágyneműtartóban? Aztán eszembe jutott, hogy a tavaszi nagytakarítás eredményeként minden már nem szükséges dolgot odaadtunk rászorulóknak. Így elkezdtem az interneten böngészni, és rátaláltam egy egyedi mintás pólókat áruló webshopra. Jót nevettem, mikor a kategorizált termékek között megláttam a „Seprűm eltörött, így lettem tanár” feliratú pólót, aztán már szinte nem kaptam levegőt a kacagástól, mikor rátaláltam a „Ha a Boszi nem boldog, akkor senki nem boldog” mintájú férfi pólóra. A férjemnek is nagyon tetszett az ötlet, hogy mi nem beöltözünk, hanem ezekkel a pólókkal fogjuk feldobni a buli hangulatát! Úgyhogy a honlap segítségével pár perc alatt ellenőriztem a méreteket, és már kattintottam is a megrendelésre. A fizetés után egyből megérkezett a visszaigazoló e-mail a fiókomba egy csomagkövető számmal együtt, ami igazán megnyugtatott. A kényelmes, jó minőségű 2 darab póló 2 munkanapon belül meg is kaptuk egy vászontáska kíséretében, ami még egy jó érv volt a rendelés mellett. Hiszen a hétköznapokon a bevásárláshoz egy ilyen táska elengedhetetlen annak érdekében, hogy ne a környezetszennyező, egyszer használatos műanyagzacskókat halmozzuk a fiókokban vagy a kukában.

A parti végül nagyon jól sikerült. Mindenki arcán megállás nélkül mosolyt láttam, az összes szörnysüti és szellem-muffin elfogyott, a tököket közösen kifaragtuk és a pólóink minden vendéget őszintén megnevettettek! Abban pedig biztos vagyok, hogy én nem csak halloweenkor fogom hordani a pólómat, és abban is, hogy nem ez volt az utolsó rendelésem erről a webshopról!