Gyereknapot tartottunk a cipőboltban

Ebben a vírushelyzetben, mikor lezárások és szigorítások vannak minden nap, úgy döntöttem, hogy amint egy picit enyhül a helyzet, a cipőboltban egy gyereknapi eseményt fogok tartani, hogy a gyerekek és a szüleik, akik eddig össze voltak zárva otthon, egy kicsit más környezetben szórakozhassanak.

Szerintem ez egy egészen egyedi kezdeményezés volt, hiszen boltok nem szoktak konkrét, nem vásárlásra ösztönző eseményeket tartani. De úgy döntöttem, hogy meg szeretném lépni ezt. És nagyon nagy sikere is volt az egésznek, most már ezt el tudom mondani. Sokan jöttek el és sikerült nagyon jó kis programokat csinálnunk.

Szerveztem egy kis kézműves sarkot, ahol gyöngyökkel, szalvétákkal és színes papírokkal alkottak a gyerekek, de volt arcfestés, hajfonás is, és be lehetett öltözni különböző jelmezekbe is. Volt zene, nasik, nagyon élvezték a gyerekek. Természetesen akciós cipőket is tudtak vásárolni, de ez igazából csak mellékes volt.

Az egyik nagy attrakció pedig mindezek mellett a selfiegép volt, amit iderendeltem Ugyanis az arcfestés, a kézzel készült nyakláncok, a jelmezbe öltözött gyerekek rengeteg fotót kívánnak. Szerintem van valami nagyon különleges a selfiegépben, hiszen nem csak a képernyőn tudjuk nézni az elkészült képeket, hanem a gyerekek képeit ki is lehet így tenni akár a hűtőre, hiszen ez a gép ki is nyomtatja egyből a képet.

A selfiegépet a https://selfiegep.hu oldalról rendeltem meg. Ez az első, eredeti selfiegép. Ezt egyébként úgy kell elképzelni, mintha lenne egy fotós az eseményen, hiszen nagyjából ugyanaz a funkciója, csak annyi, hogy a selfiegépet könnyű használni, és nincs mögötte ember. A cég küldött egy asszisztenst, aki segített, ha kellett, de alapvetően azért is selfiegép, mert hogy sajt magukat tudják fotózni vele az emberek. 4 órára béreltem a https://selfiegep.hu oldalról egy ilyen gépet, és nagyon nagy siket aratott. Korlátlanul lehet ezzel fényképezni, így aznap nagyon sok emlék és szép kép született, mindenki tudott belőle bőven hazavinni.

Én csak egy kis fotóboxot béreltem, de vannak jóval összetettebb lehetőségek is a https://selfiegep.hu oldalon. Lehet fotóboxot, fotóautomatát, fotósarkot, fotógépet és fotófalat is bérelni itt. A rendezvény jellege szerint mindenki el tudja dönteni, hogy mire van szüksége. A komplexebb lehetőségeknél kiegészítőket és fotófalat is biztosít a cég, de van olyan gépük, ami nem csak fotót készít és nyomtat, hanem rövid videókat is felvesz, ezeket pedig azonnal meg lehet osztani a közösségi médiában.

Maga a bérlés szerintem nem volt drága, teljesen megérte az árát, a vendégek pedig nagyon élvezték, hogy korlátlanul fotózkodhatnak, és ezeket a képeket egyből haza is vihetik.

Szuper kis lehetőség ez, a fotóboxok nagyon fel tudnak dobni bármilyen rendezvényt, és szerintem nincs senki, aki ne szeretne fotózkodni, főleg, mikor mindenki selfieket oszt meg magáról a közösségi hálókon.

Igazi siker volt a gyereknap, nagyon örültem ennek. Nagyon jó ötlet volt, hogy rendeltem egy ilyen fotós szolgáltatást, hiszen sok mosolyt sikerült ezzel a gyerekek és a szülők arcára csalnom.

Ebben a kissé szomorkás vírushelyzetben pedig szerintem fontos, hogy az emberek tudjanak mosolyogni.

Örülök, hogy a https://selfiegep.hu oldalt választotta a fotókhoz, mert nagyon jó minőségű képeket készít a gépük, olyan, mintha rendesen egy stúdióban készültek volna a képek. Nagyon gyorsan nyomtat, jók a színek, élesek a képek. Szóval sikerült szerintem a legjobb minőségű selfiegépet kiválasztanom.