Gyerekcipőt még nem veszem online, újságot már úgy olvasom

Gyerekek ruházkodását tekintve mindig nagyon ügyelek arra, hogy mindig jó minőségű és lehetőleg időtálló darabokat válasszak. Nem csak azért, mert megtehetem, hanem ez az ő érdeküket is szolgálja. Így vagyok főleg a cipők vonatkozásában, hogy nagyon fontos miben is járnak, vannak egész nap. Váltócipő esetében sokan úgy gondolják, hogy az óvodába, iskolába elég egy rosszabb minőségű is, én viszont úgy vagyok vele, hogy az ideje nagy részét, napközben abban tölti a gyerek, és hiába játszik csak, de akkor is az tartja a lábát, formálja a járását. Így benti cipőnek sem választok rossz minőségűt, valamint az utcára is olyat szoktam mely tényleg strapabíró, hiszen a játszótéren, biciklizés, rollerezés közben nagyon igény be vannak véve.

Ezeket nem szoktam soha online venni, amit viszont már jó pár hónapja úgy intézek, az nem más, mint, hogy a bevásárláshoz szükséges listát úgy alakítom ki, hogy online nézem meg az élelmiszerboltok újságjait. Nem is tudom, hogy hogy alakult ez ki nálam, egyszer csak megtaláltam ezt a remek oldalt, és azt éreztem, hogy ez az, amit kerestem, és azóta hanyagolom teljes mértékben a papíralapú újságok átlapozását. Mennyivel egyszerűbb bárhol felmenni erre az oldalra és megtalálni a kedvenc boltjaink listáját. És hát nem is olyan nagy csoda megtalálni azokat, hiszen nem is kell keresni, minden nagyon látványosan, éppen szemvonalban van. Rögvest oda koncentrál a szem, hogy milyen üzletek kínálatát tudja megmutatni az oldal.

Itt kiválasztva máris elénk tud tárulni, az adott cég azon újságja, amely még élő, egyszóval tart még az újságban megjelölt termékárazás. Annyira jó ez az oldal, hogy még arra is odafigyel, hogy ha eltérő árazása van egy adott üzletben egy másik településen lévő boltban még az is feltölti.

Szuper, hogy még otthon meg tudom nézni, a telefonomról, hogy hol melyik termék kerül kedvezőbb áron, valamint azt is eszközölni tudom, hogy összehasonlítok két céget, hogy hová éri meg beugrani és rendszerint két helyre is be szoktam menni, és úgy szedem össze a legjobb áron a termékeket. Még azt is be lehet az oldalon állítani, hogy ha egy új újság kerül feltöltésre, ami engem érdekelhet, hogy mi foglaltatik benne, akkor rögtön meg tudom nézni. Szinte még meg sem száradhatott a nyomtatott újság tintája, már fel van eme remek oldalra scanelve.


Ami pedig a legjobb, hogy a kedvenc boltom kínálata is megtalálható; akcioleso.hu/spar-akcios-ujsag. Ilyenkor mindig olyan boldogság ér, hogy megnézhetem; akcioleso.hu/spar-akcios-ujsag az éppen aktuális ajánlatát. Már az átlapozásakor ott érzem magam a boltban, független attól, hogy a villamoson utazom, vagy a nappaliban ülök. Jó, hogy ténylegesen mindenhol elérhető, még a boltban vásárlás közben is praktikus tud lenni, hogy ha éppen valamint elfelejtett volna a vásárló. Ennek a linknek a segítségével, akcioleso.hu/spar-akcios-ujsag a mostani akciós újságot is bárhol meg tudom nézni. Felkészülök a vásárlásra, a tudatosságot erősíti ez az oldal, hogy fel tud a vásárló készülni milyen kiadásai lesznek, hogy ha elindul vásárolni. Én minden barátomnak ajánlani szoktam az oldalt, mert én kimondott szeretem, és hasznosnak tartom. Nem csak spórolás szempontjából, hanem mert fel tud ténylegesen készülni a vásárló. A barátaim is az unszolásomra elkezdték használni, és ők is teljesen a rabjai lettek.