Gyerekcipők után szemránckrém után kajtatok

Minden egyes cipőcskéért nagy küzdelmet folytattunk

Három kislány édesanyjaként azt gondolom, gyakorlott anyukának számítok, aki sok mindent látott már az életben. Imádom a lányaimat, de azt gondolom, sok helyzetben feladták a leckét a nevelésük kapcsán. És persze (én naiv) úgy hittem, hogy mire megküzdöttem az első kettő kapcsán felmerülő nehézségekkel, a harmadik gyerek már nem okozhat meglepetéseket. Pedig bizony okozott, én pedig örök időkre megtanultam, hogy bizony minden gyerek más egy kicsit, egyéni igényekkel, és sokszor homlokegyenest ellenkező kérésekkel, mint amelyeket a testvérek esetében már kitapasztaltam. Az örök mumus persze mindhárom lány életében a gyerekcipő vásárlás volt. Egy tortúra volt mindig a teljes procedúra – amiről én azt gondoltam, hogy praktikus és kényelmes lesz nekik, azt persze mind a hárman lerúgták a kis lábacskájukról. És persze ezt negyedévente kezdhettük is elölről, ugyanis úgy nőttek, mint a bolondgomba – nem sokáig tartottak ki a kis cipők.

A szem alatti táska oka – és mit tehetünk ellene?

Azóta felnőttek, és ma már csak nevetünk a gyerekkori történeteken. Mind a hárman kirepültek, ami egy kicsit azért elégedettséggel is töltött el, mert végre foglalkozhatok egy kicsit magammal. Persze annak idején ezt sem így képzeltem el, mert idősebb koromra rengeteg nyavalyám lett, így azért nem teljesen édes a magammal való foglalkozás. Mostanában leginkább a szem alatti táska oka az, ami foglalkoztat. Sajnos ugyanis az öregedéssel az én szemem alatt is megjelentek a táskák, és öregedés ide vagy oda, kicsit azért korainak tartottam magamon ezt az elváltozást. Egy barátnőm küldte el nekem az InstanTense oldalát, hogy olvassam el, ha többet szeretnék megtudni a témában. Elolvastam és rendesen le is döbbentem ennek kapcsán. Az InstanTense leírása alapján ugyanis eléggé magamra ismertem, és picit jobban beleláttam abba, az öregedésen túl mi más is lehet még a szem alatti táska oka.

Oké, gondoltam magamban, megismertem a szem alatti táska kialakulása mögött húzódó fizikai és lelki okokat, de hogyan tovább? Mit tehetek azért, hogy gyorsabban felszívódjanak a nemkívánatos táskák a szemem alól? Szerencsére az oldal erre is ajánl megoldást. Erre a problémára fejlesztették ki ugyanis az InstanTense Plus emelő hatású szérumot, amellyel akár már az első használat után látványos eredményeket érhetnek el a páciensek. A szérum mindössze 25 milliliter, mégis hatvan napra elegendő adagot tartalmaz! Így már az ára sem olyan vészes. Gyakorlatilag napi egy csésze kávé árát kell csak beleforgatnom a termékbe, amely most ráadásul akciósan beszerezhető az instanse.hu oldalon keresztül. A kiszállítás is nagyon gyorsan megvan. A bankkártyával történő, online fizetés után már át is veszi a futár a csomagot, és akár egy napon belül kiszállítja a kívánt helyszínre! Én már meg is rendeltem a saját adagomat, és alig várom, hogy kipróbáljam! Nektek van már tapasztalatotok ezzel a készítménnyel?