Gyerekcipő vásárlás után házi fürdőbomba receptek böngészése

Akinek vannak kisgyerekei, azok tudják, mennyire hamar elhasználódnak a gyerekcipők. A gyerekcipők egyébként nagyon fontos darabjai a gyermekek ruhatárának. Mivel nagyon gyorsan nő a gyermekek lába, sokan nem szeretnek cipőkre költeni, mert úgyis hamar kinövik, de valójában nagyon is fontos lenne, hogy a gyerekek a megfelelő cipőben járjanak. Ugyanis a nem megfelelő cipők tartásbeli gondokat okozhatnak. Egy nem jó talprész később akár a helytelen tartás, valamint gerincbántalmak oka is lehet.

Éppen a plázában voltam a gyerekekkel, hogy egy újabb cipőt vásároljunk, mikor elhaladtunk az egyik kedvenc szappanokkal, tusfürdőkkel foglalkozó boltom előtt. Régebben rengeteget jártam ide, kifejezetten fürdőbomba vásárlási célzattal, de amióta gyerekeim vannak, megcsappantak a látogatások számai.

Mivel volt egy kis időnk, bementünk, de majdnem sokkot kaptam, hiszen az évek alatt nagyon drágák lettek a fürdőbombák. A gyerekeknek viszont nagyon tetszett, ahogyan a mintadarabok éppen elolvadtak a bemutatás miatt kitett kis dézsában.

Mivel láttam rajtuk, hogy tetszik nekik, de sajnos nagyon drágák voltak a különböző mintájú, színű és szagú fürdőbombák, úgy döntöttem, hogy otthon fogunk csinálni magunknak, az biztosan olcsóbban kijön és sokkal szórakoztatóbb is lesz.

Amint hazaértünk, egyből az interneten kezdtem böngészni fürdőbomba receptek után.

Ekkor akadtam rá a humanityaruhaz.hu oldalra, ahol mindent meg lehet vásárolni a fürdőbomba készítéshez.

Nagyon sok recept van az interneten, mindenkinek más vált be, de az biztos, hogy ugyanazok az alapanyagok kellenek magához a bombához, a színezés, a forma és az illat pedig már bármilyen lehet, ennek csak a képzeletünk szab határt.

A humanityaruhaz.hu oldalon láttam , hogy van egy fürdőbomba készítő szett is, és mivel az mindent tartalmaz, úgy döntöttem, hogy arra fogok lecsapni.

Most pont le is van értékelve, ezért nagyon jó áron hozzá tudtam jutni. Ez a kis csomag mindent tartalmaz, ami a fürdőbomba elkészítéséhez szükséges.

Ez a csomag tartalmaz szódabikarbónát, kukorica keményítőt, citromsavat, shea vajat, bordó pigmentet és egy formát, ami a fürdőbomba elkészítéséhez szükséges.

Mikor az interneten olvastam, hogy hogyan kell fürdőbombát csinálni, nagyon aggódtam, hogy drága lesz. Szódabikarbónát és kukorica keményítőt vásároltam már életemben, de tartottam tőle, hogy a citromsav drága lesz. A citromsav ugyanis elengedhetetlen összetevője a fürdőbombának. Ez egyébként több mindenre is használható, nem csak a fürdőbombákhoz szokták vásárolni.

A citromsav kitűnő, ha krémek Ph értékét kell beállítani, élelmiszerekben is előfordul savanyítóként, de rengeteg természetes tisztítószer alapja is lehet. Vízzel felhígítva folteltávolításra is megfelel, és a mosogatásban is hasznát szokták venni.

Ez egy nagyon sokrétű alapanyag, ezért is tartottam annyira az árától.

Kiderült végül, hogy a citromsav ár nem vészes ezen az oldalon amúgy sem, de úgy hogy egy fürdőbomba gyártő készletet vettem, nagyon olcsón meg is úsztam a dolgot. Ebben a csomagban tényleg minden benne volt, ami egy fürdőbomba elkészítéséhez kellhet.

A cég egyébként sok természetes termék forgalmazásával foglalkozik. Itt megtalálhatók természetes tisztítószerek, természetes kozmetikumok, szappanok, fürdőbombák, tisztálkodószerek elkészítéséhez használható alapanyagok.

A cég nagyon környezettudatos, a recepteket már nem is küldik el a csomagokban, hanem online, letölthető formában küldik el, így a fürdőbomba receptet is ebben a formában juttatták el hozzám.

Nagyon sok jó dolgot lehet olvasni erről az üzletről, szerintem nagyon jó, hogy vannak boltok, amik az otthoni tisztító és tisztálkodószerek elkészítéséhez árulnak dolgokat.

Ebben az üzletben pedig mindent meg lehet venni, ami ezek elkészítéséhez szükséges.

Postán kaptam meg a fürdőbomba gyártó kis készletemet. Vettem mást is, az alap készletet kiegészítettem illóolajokkal, hogy a bombámnak jó illata is legyen.

Itt mindenről van egy rövid leírás, nem kell nagyon nyomozni, hogy mi – mire való.

Alig várom, hogy megérkezzen a fürdőbomba készítő szettem és kipróbálhassuk a gyerekekkel! Biztos vagyok benne, hogy nagyon élvezni fogják a fürdőbombák elkészítését és azt is, amikor már a kádban, a vízben olvasztjuk szét őket.