Gyerekcipő keresés közben is jöhetnek jó ötletek

Nagyon szeretek ajándékot keresni a gyerek családtagoknak, ismerősöknek. Valahogy sokkal jobb szórakozás, mint amikor a felnőtteknek kell kitalálni, hogy mit is adjunk ajándékba. Ezúttal az unokaöcsém szülinapjára kellett valami klassz ajándékot találni. Azt tudtam, hogy sok játéka van, ezért inkább valami hasznosabbat kezdtem el keresni neki. Nagyjából egy óra eredménytelen kutatás után, rábukkantam egy gyerekcipő boltra. Azt rögtön láttam, hogy ez egy online webáruház, és az egyik különlegessége, hogy minden hónapban a legtöbb kattintást kapott terméket teszik ki az oldal elejére. Nagyon megtetszett ez a rendszer, és el is ültette a bogarat a fülembe a saját vállalkozásommal kapcsolatban.

A cégem különleges társasjátékokkal foglalkozik, amit úgy kell érteni, hogy a még multik által ki nem adott játékokat vizsgáljuk meg és adjuk ki. Ez elég egyedivé tesz minket, és talán ezért nincs is még akkora forgalmunk. Ajándék keresgélés közben kitaláltam, hogy valami kifizetődőbb marketing tevékenységet kell folytatnunk mint eddig. Sajnos az már nem elég, ha időnként kirakok egy-egy hirdetést valamelyik közösségi oldalra.

Elkezdtem hát keresgélni az online marketinggel foglalkozó cégek között. A neve alapján nem meglepő, hogy a Keresőben Elsőt találtam meg legelőször. Alaposan átolvastam, áttanulmányoztam a honlapját, hogy minél többet megtudjak a témáról. A weboldalt zseniálisnak tartottam, már ezzel elnyerték a rokonszenvemet. A cikkek és bejegyzések informatívak és érdekesek voltak. Többek között elolvastam a Linképítés és a weboldal készítés menüponthoz tartozó írásokat. Miután a végére értem, nem kellett sokáig gondolkodnom, gyorsan ki is töltöttem az árajánlat kérő űrlapot.

A Keresőben Első segít fellendíteni a forgalmat

Az űrlap kitöltése után volt egy telefonos interjú, ahol felvázoltam, hogy mivel foglalkozunk és mit szeretnénk elérni. A Keresőben Első munkatársa nagyon kedvesen elmondott minden szükséges információt. Elmondta, hogy az árajánlat mellé összeállítanak nekem egy személyre szabott marketing csomagot. Először általában egy kis weboldal fejlesztést, Linképítést és valamennyi hasznos tartalmat szoktak javasolni, de még fognak jelentkezni, amikor elkészül az ajánlat. A Linképítést, mint marketing tevékenységet sok ismerősöm dicsérte, bár volt olyan, aki egy kicsit szkeptikus volt vele kapcsolatban. Ezt ki is fejtettem a Keresőben Első kollégájának. Ő elmondta, hogy igen, sajnos lehet nagyon rosszul is csinálni a Linképítést, például ha nem ellenőrzött, teljesen random domaineket használnak, vagy ha nem rendszeresen tesznek fel tartalmat, hanem csak egyszer-egyszer és akkor mondjuk nagy mennyiséget.

Azonban ők a Keresőben Elsőnél a Linképítés is sokkal minőségibb szinten zajlik. Engem igazából ez már megnyugtatott, így a továbbiakat teljesen rájuk bíztam. Nem sokkal később megkaptam a részletes ajánlatot, és később is havi szinten megkaptam a jelentéseket, hogy hogyan halad a folyamat. A gépezet tehát működésbe lendült, és nekem már csak reménnyel telve várnom kellett az eredményeket. És a Keresőben Első meg is hozta azokat.