Egyszerre lettünk anyukák a legjobb barátnőmmel

Katival, a legjobb barátnőmmel már közel 20 éve ismerjük egymást. Együtt jártunk általános iskolába, majd gimnáziumba is. Bár az érdeklődésünk eléggé eltérő, ezért más egyetemi szakokra is jelentkeztünk, mégis nagyon egymásra tudunk hangolódni. Szinte telepatikus kapcsolat áll fent közöttünk, ugyanis mindig pont akkor hív fel, hogy eszébe jutottam, amikor én is épp rá gondolok. Ilyen ez a szinte már testvéries barátság.

Még ennél is különlegesebb fordulat volt, amikor 2 és fél évvel ezelőtt majdhogynem egyszerre lettünk kismamák, majd a 9 hónap elteltével anyukák. Ez egy újabb közös pontot jelentett az életünkben, amiből igyekszünk a legjobbat kihozni. Támogatjuk egymást, ha kell babás tippekkel látjuk el a másikat, sőt mi több, együtt is járunk pelenkát és babaruhát is vásárolni. A legutóbb éppen gyerekcipőt mentünk el együtt nézni a kicsikkel. Mit ne mondjak, jó néha így kiszabadulni kicsit a négy fal közül, és cipőnézés közben a barátnőmmel beszélgetni.

Ahogy a kedvenc baba boltunkban válogattunk a múlt héten, és rákérdeztem, hogy mi újság otthon, Kati lelkendezve mesélte, hogy hamarosan egy új klímát szereltetnek fel a házukban. Most, hogy a kicsinek már a legtöbb holmi be lett szerezve, rá tudnak áldozni egy kis pénzt a klímára is. Annál is inkább, mivel ebben a nagy nyári hőségben a kicsinek sem a legjobb a fülledt lakásban. Mivel mi is gondolkodtunk hasonló beruházásban a férjemmel, megkérdeztem Katit, hogy ők honnan szerezték be a klímát. Ez a hely nem volt más, mint a KlimaGlobal.

Meg is jegyeztem a nevüket, és hazaérve a vásárlásból egyből fel is mentem az oldalukra. Itt megtudtam, hogy a KlimaGlobal egy olyan cég, amely modern, elektromos hűtés és fűtés technikával foglalkozik. Elsődleges céljuk pedig, hogy minden vásárlói igényt ki tudjanak elégíteni. Az én helyzetemben ez az igény csupán annyi volt, hogy ne gyulladjunk meg a fülledt szobában nyaranta, úgyhogy velem biztos könnyű dolguk lenne.

A KlimaGlobal oldalát olvasgatva megtudhattam például, hogy milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani a számomra ideális klímát. Ezt olyan téynezők befolyásolhatják, mint hogy mekkora a helyiség amit klimatizálni szeretnék, hány légteret szeretnék lehűteni, szeretnék-e lehetőséget a fűtésre is ugyanazzal a készülékkel. Továbbá cseppet sem elhanyagolható szempont az sem, hogy egyáltalán az épületem alkalmas-e egy klíma telepítésére.

Mindezek mellett többet megtudhattam arról, hogy hogyan is működik egy klíma, mik a klímaberendezés részei, milyen típusai vannak, és hogy milyen költségekkel jár a működtetése.

Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyékben ráadásul nem csak a klíma kiszállítását, hanem beszerelését is vállalják, ami nekem nagyon nagy mázli, mivel Győrben élünk. Nyilván Kati is emiatt választotta őket. Nem elég ugyanis egy jó berendezést találni megfelelő áron, azt egy megbízható, igényes szakembernek is kell beszerelnie, ha azt szeretnénk, hogy jól müködjön. A KlimaGlobal pedig épp ilyennek tűnt.

Ha valaki esetleg érdeklődne a megújuló energiaforrások iránt, akkor az oldaluk a számára is érdekes lehet. A klímák mellett ugyanis hőszivattyú értékesítéssel és beszereléssel is foglalkoznak, ráadásul az ország egész területén. Így hát náluk egyszerre találhatsz megoldást arra az esetre, ha lehűteni szeretnéd a lakásod, de arra is, ha a nagy hidegben környezetbarát fűtéssel szeretnéd felmelegíteni az ingatlanod. Ha érdekel téged ez a téma, akkor a blogjukat is mindeképpen nézd meg, mert nagyon sok hasznos infóval szolgálhat számodra.

Engem Kati ajánlása és az oldalon található információk meggyőztek arról, hogy ha belevágnék a klíma beszerzésébe, akkor azt náluk tenném. Ehhez pedig nincs is más dolgom, mint a webodlal alján található árajánlatkérő űrlapot kitölteni. Tegyetek ti is így!