Cipőt a cipőboltból, élelmiszert a legjobb shopból

Szoktatok ruhát, cipőt, a felpróbálás lehetősége nélkül az internetről rendelni? Én nem bízom ebben a lehetőségben, megmondom őszintén. Nem csak magamnak, a gyereknek sem veszek ilyesmit, ha nem tudom felpróbáltatni vele, és kikérdezni, hogy jól érzi-e, esetleg szorít-e valahol?

Pedig minden mással sokkal bátrabb vagyok, és tudok olyat is mondani vásárlás terén, ahol a legjobb megoldás az interneten kínálkozik. Olyan megoldás, amit nem lenne érdemes másra cserélni. Amikor az egyik családtag eltökélte magát a “paleo” mellett, mi többiek pedig elkezdtünk egyre inkább a bio dolgokhoz ragaszkodni, lehorgonyoztunk itt: biocity.hu/collections/muzlik. Igen, mint látszik a reggelink is innen érkezik a leggyakrabban. Sok egyéb más terméke mellett a biocity.hu-nak, ezeket részesítjük a leginkább előnyben.

Ajánlom mindenkinek őket, mert ehhez fogható, egyedi kínálatot máshol tényleg alig találni. Méz, a legkisebb fiúnk kedvenc eperlekvárja – ilyesmit nem is nézünk tényleg egyéb helyen, mert nagyon megszerettük ezeket. Előbbi terméket például azért, mert speciális eljárással, gyógynövényekkel gazdagított mézről van szó, a kedvenc termékünk esetében, és ízesített is! Bizony, a méz! A legtöbb dolog tartósítószermentes, az említett lekvárt pedig szintén nem leltük még meg más bolt polcain.

A biocity.hu/collections/muzlik linkről a gluténmentes dolgokat vesszük, de bármilyen “mentest” szeretne bárki, a legtöbb élelmiszerfajtából itt rálelhet a speciális tulajdonságokkal rendelkező, bármilyen dologra. Nekem ők az egészséges táplálkozás fő támogatói. Főleg, ha a családra gondolok. Ha diéta szerint vadásznánk valamit, például bizonyos alapanyagokat, szintén ajánlom, hogy nézzen szét mindenki az oldalon. Bárhová kiszállítanak az országban, tök jó kis webshop!