Bevásárlás a neten

Mai napon szabadságot vettem ki, és ezt a napot arra szeretném rászánni, hogy magamban legyek otthon, feltöltődjek, pihenjek, olvassak, vásároljak az internetről. Miután a család elment a dolgára, ki iskolába, ki pedig munkába, értékes órák álltak előttem, amit magamra szánhattam. Még kicsit visszafeküdtem az ágyba lustálkodni, majd komótosan reggeliztem, zuhanyoztam, jógáztam, beszélgettem a barátnőimmel. Bekapcsoltam az asztali gépet és felkerestem azt a weboldalt, ahonnan gyerekcipőket lehet rendelni. Az utóbbi időben már a ruhákat és cipőket is internetről rendelem, a gyerekcipő webáruházban már visszatérő vendég vagyok. Sokkal kényelmesebb ily módon vásárolni, mint személyesen hosszú órákat eltölteni a boltban, és örömmel kihasználom, hogy van már ilyen lehetőség is.

Miután megrendeltem a gyereknek egy-egy cipellőt, és már úgyis a gépnél ültem, ellátogattam az autofelszerelesek.hu weboldalra, hogy az autóba vadriasztót vásároljak.

Kikerestem a tegnapi e-mailek közül amit a férjem írt röviden tömören, a tárgyban: vadriasztó autóba, és mellékelt hozzá egy linket.

Most volt időm nyugodtan foglalkozni a témával, és összehasonlítottam az weboldalon talált két típusú vadriasztó előnyeit és hátrányait.

Siren7 és Siren7 max között kellett választanom, de szerencsére az autofelszerelesek.hu weboldalon két külön oldalba elosztva részletesen leírták a különbségeket a két típus között.

A sima Siren7 típus hűtőrácshoz ragasztva használható a legjobban, míg a Siren7 max mágnessel kapcsolódik a gépkocsi tetejére vagy motorháztetejére. Amiben nem volt különbség, hogy mindkét típus használható autón, kamionom, motoron, tehergépkocsin.

A hanghatásban ismét eltérés mutatkozott meg: a Siren 7, 120 decibel hanghatással bírt 70 km/h sebességnél, míg a max változatnál 115dB érték volt megadva 90 km/h sebességénél.

A Siren 7 400 méterről eredményesen riaszt, de a Siren7 meg 300 méterről képes ezt megtenni.

A Siren 7 vadriasztót át lehet ragasztani egy másik autóra, ha úgy adódik, és általában fixen kell rögzíteni. A max verzió levehető, nem kell mindig az autón legyen, indulás előtt elég újból feltenni, és nem igényel ragasztást.

Kutya és macska bátran szállítható az autóban mindkét vadriasztó használata közben is, nem zavarja sem az embereket, sem az utazó állatokat.

A Siren 7 tartós anyagból készült, míg a max esetében erős és könnyű anyagot használtak.

Ezután végignéztem a kínálatot, és úgy találtam, hogy a Siren 7-ből a három darabos csomag lenne számunkra a leginkább megfelelő. A raktáron van is belőle, így a feladás is gyorsan megtörténik. Árban a három darab harmincezer forint alatt van, és úgy gondolom, hogy ez nagyon megéri. Fekete színű maga a termék, eltávolítása során nem hagy maga után nyomot, és utazás közben észre sem vesszük, hogy velünk van.

Ezután röviden és tömören, távirat stílusban megválaszoltam a vadriasztó autóba tárgyú emailt: Etab Siren7 vadgázolás elleni rendszer három darabos csomagban kiválasztva! Egy rózsaszín és egy piros kiscipő megrendelve!