Az rdealer segítségével a konyhád nem fog többé gyerekcipőben járni!

Nemrég két hatalmas változás történt az életünkben. Először is megszületett az első gyerekünk. Másodszor pedig végre-valahára valóra vált régi álmunk: összegyűlt a pénz ahhoz, hogy megnyithassuk a saját cukrászdánkat. A baba persze kicsit lassít a dolgokon. Emiatt egyelőre nem csak ő jár cuki gyerekcipőben, hanem sajnos a cukrászdánk konyhája is. Magyarul hiányoznak egyes sütéshez és főzéshez szükséges gépek és eszközök. Ja és a tálalással is bajaink vannak. Nincs például jó dagasztógépünk. És találnunk kéne végre egy olyan fagylaltvitrint, ami megfizethető, de jó minőségű gép. A tökéletes dagasztógép keresgélése közben akadtunk rá a Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer weboldalra, aminek hála úgy tűnik, végre felnőhet majd a mi kis álomkonyhánk.

Minőségi konyhai gépek szinte minden feladatra

Az rdealer.hu egy kis- és nagykereskedelmi gépek árusításával foglalkozó cég. Segítségükkel szinte minden olyan feladatra tudsz jó minőségű konyhai gépeket és kiegészítő eszközöket vásárolni, amire egy vendéglátóipari egység (pl. cukrászda, étterem, pékség stb.) konyhájában szükséged lehet. Az oldalon rendkívül kedvező árú, használt és új gépek közül is válogathatsz, így szinte biztos, hogy megtalálod azt vagy azokat az eszközöket, amik tökéletessé teszik konyhádat. A cég az általuk értékesített termékekre garanciát is ad. Sőt, az sem gond, ha egyedül nem tudsz megbirkózni a megvásárolt eszközök haza szállításával, ugyanis ebben is segítségedre tudnak lenni.

Az rdealer oldalán csak és kizárólag prémium minőségű (olasz) gépeket vásárolhatunk, amelyekkel csodálatos, minden vevőt elbűvölő ételeket és italokat készíthetünk majd. Az oldalon az előkészítő munkálatokhoz szükséges gépektől (pl. dagasztógép) kezdve a sütéshez és főzéshez szükséges eszközökön át (pl. pizzakemence) a tálaláshoz és kínáláshoz szükséges gépekig (pl. fagylaltvitrin) mindent megtalálhatunk. Sőt a vákuumcsomagoláshoz és a mosogatáshoz kapcsolódó eszközöket is nézegethetünk.

Jó dagasztógépet keresel? Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer!

Dagasztógép | Dealer - Gastro & Ice Dealer

A Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalon az rdealer dagasztógép-kínálatával ismerkedhetünk meg. A termékek között megtalálhatja a neki való eszközt egy cukrászda, egy pékség vagy egy pizzéria. Emellett pedig a gépek akár egy tésztakedvelő nagyméretű család konyhájának díszeivé is válhatnak.

A Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldal találatait márka és állapot (használt vagy új) szerint tovább szűkíthetjük. Az egyes gépek leírásában pedig minden olyan adatot megtalálhatunk, ami a megfelelő darab kiválasztásához szükséges lehet, a műszaki adatoktól a pár mondatos leírásokig.

Ha a neked (és vendéglátóipari egységednek) való dagasztót keresed, itt szerintem meglesz! 😉

Ha teljesen kezdő vagy a vendéglátóipari gépek világában, less rá az rdealer blogjára

Az rdealer.hu a nagyszerű konyhai gépekre vágyók mellett azoknak is tud segíteni, akik egyelőre semmit nem tudnak a vendéglátóipari gépekről.

Működtetnek ugyanis egy blogot is, ahol bemutatják a különböző gyártókat, termékeket és termékcsoportokat. Írásaik nagyszerűen megfogalmazott, könnyen megérthető és feldolgozható bejegyzések. Segítségükkel pedig hamar kiigazodhatunk abban, hogy pontosan mire is lehet szükségünk jövőbeli kis- vagy nagyipari konyhánkban. A cikkek között nem csak bemutató jellegű infókat olvashatunk. Hanem olyan hasznos tanácsokat is, amelyek például segítenek abban, hogy milyen szempontokat muszáj vagy érdemes figyelembe venni egy-egy eszköz vásárlása előtt.

A blog számos információján keresztül egy valamit biztosan megmutat. Mégpedig azt, hogy az rdealer valódi profi ha konyhai gépekről van szó. Ha egy cukrászda, egy pékség, egy pizzéria vagy bármilyen más vendéglátóipari egység konyháját szerelnéd fel, én a helyedben először biztosan az rdealer.hu-t nézném meg!