A ventilátor választék nem jár gyerekcipőben

Nagyon szeretem a magyar nyelv játékosságát, ami persze egy külföldi számára rémálom lehet, nekem viszont mindig új alkalom elmosolyodni egy-egy új szójátékon. Időnként gyakorlatilag sportot űzök abból, hogy mennyi mindent tudok viccesen kiforgatni pusztán a szavak használatával. De ilyen anyanyelvi környezetben ez persze nem is meglepő, hiszen megannyi másik mellett itt van például ez a kifejezés is: “gyerekcipőben jár”. Mennyire semmi köze a szó szerinti értelmének ahhoz, amire használjuk és mégis mennyire képletes.

Szerencsére a legutóbbi akcióm során nem volt ilyen tapasztalatom. Mert hogy a ventilátor webshop választéka egyáltalán nem járt gyerekcipőben. Igyekszem elterelni a figyelmem arról a helyzetről, amiben éppen élni kell, ezért mindenféle nyári dolgokkal foglalkozok inkább. Nyaralás, utazás, tengerpart, kertészkedés. Hát így jött a képbe a ventilátor. A tavalyi szezonban sajnos elromlott a 30 éves orosz gyártmányú örökségem (hihetetlen!), úgyhogy kénytelen vagyok beruházni egy újra. Hamar találtam egy webshopot, ahol rendkívül széles választékból böngészhettem az egyszerűbb néhány ezer forintos daraboktól egészen a komoly, profi berendezésekig.

Én valamilyen középkategóriás terméket kerestem, amivel nem pukkadok meg majd, ha beüt a 30 fok én meg a tetőtéri szobámban próbálok egyet sziesztázni ebéd után. Rengeteg márka elérhető a piacon, nyilván megvannak a jól beváltak, amikkel nem lehet mellényúlni. Valami olyat szerettem volna, ami nem foglal sok helyet, lehetőleg minél csendesebb, de mindenképp forog a feje legalább 180 fokban. Nagyon kényelmes és jól használható keresőmotorja van az általam preferált ventilátor webshopnak, ezért egészen könnyen megtaláltam a számomra megfelelő darabot. Kicsi is, megbízható márka is, forog is amennyire én szeretném, ugyanakkor nem került egy vagyonba és a teljesítménye is igen kecsegtető.

Ami még a döntés mellett szólt, hogy csupa jót írtak róla a korábbi vásárlók a vélemények rovatban. Nagyon szeretem mikor láthatók az értékelések az adott termék mellett, mindig megkönnyítik a választást, mert ezek a számomra igazán hiteles infók, nem feltétlen amit a gyártó ír a saját holmijáról.

Szóval ha ventilátor kell, rendeljetek online, olcsón kihozzák és csak jól választhattok!