A lakásbiztosítás összehasonlítás már nem az én gondom

Annyira örülök, hogy a lakásbiztosítás összehasonlítás már nem az én dolgom! Régebben emlékszem, hogy nagyon meggyűlt a bajom a lakásbiztosítás kötéssel. Akkoriban sokkal nehezebb volt megtalálni a legmegfelelőbbet. Eleinte katalógusokból, brossúrákból tájékozódtunk, majd mikor mindenhonnan összeszedtük őket, mehetett a rendezkedés.

A lakásbiztosítás összehasonlítás azóta sokkal egyszerűbb lett. Vannak már olyan oldalak, amik nem csak a termékek egyes értékesítő helyeken való árát hasonlítja össze. Persze, eleinte ezekkel érkeztek az összehasonlítások, de most már műszaki cikkeket és akár biztosításokat is összehasonlíthatunk.

A biztosítások esetén például a pannonsafe oldala a legjobb. Nekik köszönhetően sokkal több idő marad a családomra, a gyerekekre és a munkámra. Nem kell otthon, kézileg számolgatnom, hogy mi éri meg és mi nem.

A lakásbiztosítási ügyeimet nyugodt szívvel a pannonsafera bízhatom, mert tudom, hogy úgyis itt fogom megtalálni a legjobbat. Már egy ideje náluk kötök biztosítást, a nyugdíjbiztosítással indult minden, majd szépen lassan amint lejártak a hűségidők, minden biztosításomat „áthoztam” ide. Itt mindenből igyekeznek kihozni a legjobbat, így a lehetőségeimhez mérten úgy gondolom, hogy a legjobb döntéseket hoztam azzal hogy itt hasonlítottam össze az egyes biztosításokat, majd itt is választottam ki őket és kötöttem meg.

Így nem kell minden egyes biztosító társaságot fejben tartanom, mindenem egy helyen van végre. Itt nem csak a lakossági, de a vállalati biztosításom megkötésében is segítettek, így nem csak otthon, de a gyerekcipő boltban is nagy összegeket tudtam megspórolni.