A hétvégi bevásárláshoz az autónak is jól kell működnie

Ha az ember nem központi helyen lakik, kicsit jobban át kell gondolnia, mikor menjen el bevásárolni. Mivel viszonylag sokat kell autóznom ahhoz, hogy eljussak a kedvenc bevásárlóközpontomba, ezt a programot általában hétvégére szoktam időzíteni.

Már néhány héttel ezelőtt elterveztem, hogy ma fogok a kislányomnak gyerekcipőt nézni, és ki is választottam az üzleteket, ahova ellátogatunk majd. Nagyon szeretem ezeket a közös anya-lánya napokat, hiszen ilyenkor mind a ketten jól szoktuk érezni magunkat. A lányom mindig el van ragadtatva a sok cipőtől és ruhától, amit felpróbálhat.

Persze ahhoz, hogy zavartalanul folyjanak az ilyen vásárlós napok, arról is gondoskodnom kell, hogy az autónk jó állapotban legyen. Mivel rendszeresen viszem állapotfelmérésre a Méta Autószervizbe, szerencsére még sosem adódott semmiféle váratlan probléma vele.

Bár az állapotfelmérés köztudottan fontos a járművek esetében, legutóbb egészen más okból kerestem fel a metaautoszerviz.hu weboldalát. Tudni szerettem volna, hogy vállalnak-e olajcserét, és legnagyobb örömömre felfedeztem, hogy ez is szerepel a cég által nyújtott szolgáltatások listáján.

Tudom, hogy az Olajcsere elvégzése elemi része egy autó karbantartásának, ezért én mindenképpen profi szakemberekre szerettem volna bízni ezt a feladatot. Biztos voltam benne, hogy a Méta Autószervizben nem kell majd csalódnom, és igazam is lett: minden úgy történt, ahogy azt a weboldalukon olvasható tájékoztatóban ígérték.

A metaautoszerviz.hu oldal információiból kiderül, hogy ez a cég nem számol fel plusz költségeket az olajszűrő cseréjéért, hiszen ez is az olajcsere folyamatának alapvető részét képezi, így eleve benne van az árban. De nemcsak ebben a tekintetben járunk jól anyagilag, ha a Méta Autószervizre bízzuk az olajcsere elvégzését! Ez a cég ugyanis vállalja, hogy pontosan kiméri a szükséges mennyiségű olajat, így csak a felhasznált adagot kell kifizetnünk, semmi többet.

Azzal kapcsolatban is kaphatunk tájékoztatást a metaautoszerviz.hu oldalon, hogy mikor van szükség olajcserére. Szakembereik azt javasolják, hogy 10-15000 kilométerenként érdemes olajat cserélni, ezáltal elkerülhető az autónk meghibásodása. Én megfogadtam a tanácsot, és az “Időpontfoglalás” gombra kattintva be is jelentkeztem a Méta Autószervizhez olajcserére.

Persze koránt sem csak az olajcsere vagy az állapotfelmérés tartozik a cég szolgáltatásai közé. Valójában rengeteg lehetőség közül válogathatunk, amelyekről részletes információkat szerezhetünk a metaautoszerviz.hu oldalon található leírásokból. Fényszóró-beállítás, diagnosztika, DPF szűrőcsere, kipufogó-javítás, gumicsere vagy villamossági szerviz – bármire legyen is szükségünk, a Méta Autószervizre kétségkívül számíthatunk.

Elég csak egy pillantást vetni az árlistára, és máris egyértelművé válik, hogy miért is választják annyian ezt a szervizt. A Méta Autószerviz szolgáltatásai kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, vagyis tényleg megéri rájuk bízni az autónkat. Rendkívül kedvező óradíjjal dolgoznak, ráadásul a rejtett költségektől sem kell tartanunk, hiszen a munka megkezdése előtt árajánlatot kapunk, és menet közben is folyamatosan tájékoztatnak bennünket a felmerülő extra kiadásokról. Az már csak a hab a tortán, hogy még garanciát is vállalnak az általuk elvégzett munkára!

Aki megbízható autószervizt keres, annak nem kell tovább kutakodnia: a Méta Autószerviz a válasz minden kérdésünkre.