A gyerekeknek új cipő, az anyunak új pénztárca

A két kisfiam úgy nő, mint a gomba. Nem is gondolnátok, milyen gyakran kell beiktatni egy teljes gardróbcserét…

A legutóbbi ilyen projekt a cipővásárlás volt, viszont ez alkalommal kivételesen nem csak a gyerkőcök, hanem én is jól jártam. Hadd meséljem el, hogy mi is történt, mert ez teljesen feldobta a hetem.

Két óvodás fiú mellett nem sok ideje marad az embernek vásárolni járni, úgyhogy újabban teljesen átszoktam a webáruházakra. Ez alkalommal is az internet segítségében bíztam, és elkezdtem keresni egy gyerekcipőket kínáló oldalt. Találtam is egy cipőboltot, és gyorsan megvettem nekik, amit választottak.

Igen ám, de itt még nem volt kedvem abbahagyni a shoppingolást. Az anyukák köztudottan elfoglalt lények és mindig fáradtak. Nincs ez másképp velem se, szóval úgy gondoltam, hogy megérdemlek egy kis törődést. Leginkább egy új pénztárcára vágytam, de azt se tudtam, hogyan kezdjek neki a keresésnek. Ráírtam Nikire, egy másik fiatal anyukára, aki nálam is tapasztaltabb ebben az online témában, és megkérdeztem tőle, hogy milyen webáruházakat ajánl. Ezt a linket küldte át: https://www.annataska.hu/noi-penztarca . Álmomban sem gondoltam volna, hogy mekkora segítség lesz ez nekem. Nem lett volna túl sok szabadidőm, hogy különböző weblapokat böngésszek, de ennek a linknek a birtokában nem is volt rá szükség. Ahogy megnyitottam, szebbnél szebb pénztárcák egész serege jött velem szembe – nekem csak annyi volt a dolgom, hogy válogassak, és megrendeljem azt, amelyik a legjobban tetszik.

Még jó, hogy Niki is hozzám hasonló anyuka, aki ad az igényességre, és ezért nem egy átlagos, tömeg gyártott holmikkal megpakolt áruházat ajánlott nekem. A https://www.annataska.hu/noi-penztarca webhelyen található Anna táska webáruház kiemelkedik a többi, táskákat és pénztárcákat árusító üzlet közül. Ezt onnan tudom, hogy utána kíváncsiságból megnéztem még néhány másikat, de sehol nem volt nyoma annak a minőségnek és választéknak, mint amit ez a bolt képvisel. Úgy örülök, hogy nem pocsékoltam el valami béna helyen az időmet és a pénzemet!

Ha már a pénznél tartunk: mind tudjuk, hogy egy kisgyerekes családnak sok a kiadása, és nem szívesen költekezik, ha nem muszáj. Hát, két gyerkőccel ez duplán igaz. Viszont az Anna táska ebből a szempontból is verhetetlen. Megfizethető, sőt egyenesen kedvező árakon juthatok hozzá olyan márkák termékeihez, amikre már régóta le szerettem volna csapni, de máshol túl borsos áron kínálták. Ezen a weboldalon azonban elképesztő, hogy milyen magas minőséget kínálnak folyamatos leárazásokkal, kedvezményekkel és minden jóval, ami megkönnyíti az egyszeri anya életét.

Megígértettem magammal, hogy most csak egy pénztárcát veszek, de ilyen ajánlatoknak nem tudok csak úgy ellenállni. Annyira tetszett egy másik fazonú tárca, hogy muszáj volt azt is a kosárba dobnom. Még így is nagyon megérte, és ami a legfontosabb, hogy az egész hetem sokkal szebben telt utána. Jobban ment a munkavégzés és a közérzetem is javult, mert teljesen feldobta a hangulatomat ez a kis ajándék.

Felregisztráltam az oldalra, ugyanis a rajongójuk lettem. VIP tagként legközelebb még ennél is kedvezőbben vehetek magamnak cuccokat!

Lassan mennem kell készíteni a vacsit, mert a gyerekek már éhesek. De ezt a tanácsot még egyszer itt hagyom: kedves anyukák, ha szeretnétek meglepni magatokat valami igazán különlegessel, akkor mindenképp látogassatok el a https://www.annataska.hu/noi-penztarca oldalra! Üdv, egy boldog pénztárca-tulajdonos.