A gyerek cipővásárlása közben izgalmasabb napelemekről olvasni

A cipővásárlás a gyerekeknek sosem tartozott a kedvenc elfoglaltságaim közé. Ilyenkor általában mindig muszájból vagyok ott, persze megkérdezik az én véleményemet is, de azért nagy részt a feleségem, aki aktívabb a választásban, méretekben. A hozzánk közel eső egyik gyermek cipőboltban szerencsére van egy külön sarok nekünk apukáknak, ahol átvészelhetjük az időt. Ilyenkor gyakran a telefonomat böngészem. Legutóbbi alkalommal eszembe jutott, hogy már régóta szerettem volna némi információt gyűjteni arról, hogy milyenek is a piacon a napelem rendszer árak. Pár hónapja olvastam egy cikkek a napelemekről, de most kezdett el jobban érdekelni.  Ezt a weboldalt böngésztem át gyorsan, amíg a cipővásárlás tartott. Megtudtam, hogy az árakat sajnos nem ilyen egyszerű megtudni, mivel sok mindentől függ. Az oldal tájékoztatása szerint helyszíni felmérés és néhány villamosenergia fogyasztással kapcsolatos információ után kaphatunk csak pontos árakat, hogy mennyire is kerülne a rendszer, illetve a kivitelezés.

Valamint amiről eddig nem tudtam, hogy kamatmentes hitelt lehet felvenni maximum 20 éves futamidőre, így szerencsére nem szükséges a teljes összeget kifizetni egyszerre. A boltban nem volt időm teljesen átfutni az oldalt, ezért otthon részletesebben átolvastam este.

Szerencsére a cég még kivitelezéssel is foglalkozik, így a későbbiekben, hogyha a feleségemmel úgy döntünk, hogy belevágunk a projektbe, biztosan őket fogom felkeresni, mert nagyon részletesen és érthetően megtaláltam minden keresett információt, így ajánlani tudom azoknak is akik hasonlóan ilyen projektben gondolkodnak a jövőben.