A Cipő Market vette le a terhet a vállamról

Végre-valahára újraindul az élet, és ez nagyon jó. De rájöttem, hogy a másfél év otthonlétben bizony sok minden elmaradt, amit most gyorsan pótolni kéne. Például, mivel úgysem mentünk sehová ősszel, nem vettem új átmeneti cipőt a gyerekeknek.

Nagyon nem volt kedvem két kisgyerekkel cipőboltba menni. Bármennyire is szeretem őket, a cipővásárlás felér vagy száz kínzással. Ezért az interneten kezdtem keresgélni. Így jutottam el a Cipő Market weboldalára. Az oldal pedig rögtön levette a vállamról a cipővásárlás terhét!

Számomra fontos, hogy a ruháink márkásak legyenek. Viszont az a tapasztalatom, hogy márkás gyerekcipőt találni egyáltalán nem könnyű. A Cipő Market ebben nagyon nagy segítség, remek márkás lépőket lehet ugyanis találni a gyerkőcöknek.

A cipőrendelés nagy lutri tud lenni, mert ugye a méret nem mindenhol ugyanaz. A Cipő Market azonban ezt is megkönnyíti nekünk, ugyanis pontos, márkákra lebontott mérettáblázatot találhatunk az oldalon, ami miatt nem kell aggódnunk, hogy a választott cipő túl kicsi vagy épp túl nagy lesz.

A Cipő Market kínálata hatalmas, de természetesen könnyen szűrhetjük a cipőket a típus mellett például méret, ár vagy szín szerint is. Biztos vagyok benne, hogy itt mindenki megtalálja az álomlábbelit!

A vásárlási és szállítási feltételek abszolút korrektek. Több dolog rendelése esetén is 1-4 alatt kézhez kaphatjuk a csomagunkat. Ráadásul a kiszállítás ára viszonylag alacsony is. Csupán 1000 forint.

És végül de nem utolsó sorban egy nőkén nagyon fontos tényező: milyen cipő (web)bolt lenne az, ahol nem lehet táskát kapni? Természetesen a Cipő Marketnek is van táskakínálata, amely a lépőkhöz hasonlóan álomszép, márkás darabokból áll.